Het komende jaar krijg je de kans om allerlei apps uit te proberen die jou helpen om gezonder, fitter en gelukkiger te worden. Is er iets waar jij aan wil werken? Dan hebben we daar een app voor! Het voordeel van een app is dat je het programma thuis kunt volgen. Op het moment dat het jou uitkomt. In een tempo dat bij jou past.

Jij krijgt 100 euro tegoed om apps te kopen. Als tegenprestatie vragen wij je om in de komende twee jaar vier keer een vragenlijst (één per half jaar) in te vullen en dat kost ongeveer een half uur per keer.

Het Leids Universitair Medisch Centrum en het National eHealth Living Lab doen onderzoek naar het gebruik van de apps. Ze willen graag weten welke apps gekozen worden. Hoe lang en hoe vaak de apps gebruikt worden. En of ze doen wat ze beloven.

Via onze eCommunity www.samenbeterinrotterdam.nl kun je je aanmelden voor Fitknip.

Lees hier de hele folder met meer informatie.

Zie hier de lijst met apps die je kunt gaan gebruiken.

Pin It on Pinterest

Share This