Destiny Kuyer 

De afgelopen jaren werkte Destiny als pedagogische medewerkster in de kinderopvang. Deze jonge, vrije geest wil zich binnen Zorgvrijstaat ontwikkelen als sociaal werker voor ervaringsdeskundigen. “Jong of oud, je kunt een gelijkwaardige emotionele ervaring delen met elkaar.” Voor Destiny is alles bespreekbaar. Ze luistert en deelt graag haar eigen ervaringen en loopt warm voor de openheid binnen Zorgvrijstaat. In haar vrije tijd maakt zij graag spontane praatjes met onbekende mensen. “Een bakkie koffie en onverwachte gezelligheid op het moment dat je het niet verwacht, heerlijk!” Destiny is nieuwsgierig en hoopt verder aan de slag te gaan met haar creativiteit. “Hoe zet ik een project op? Ik heb zoveel ideeën, maar hoe werkt dat in de realiteit? Alles is mogelijk en niets is te gek.”

Pin It on Pinterest

Share This